FÅ ET GRATIS TILBUD

Specialist i alternativ energi​

Lokal specialist i alternativ energi

AgriTeknik ApS i Brørup er for mange mest kendt for deres produkter til industri og landbrug.

Men i de senere år udvidede virksomheden markedet til også at omfatte private, da de indledte et tættere samarbejde med Vølund/Genvex.

BRØRUP

Agri-teknik ApS er et professionelt Vvs-, el-, køle-, Genvex-, jordvarmepumpe- og malkeanlægsfirma med domicil på Stenbro Allé i Brørup. Oprindelig var det udelukkende malkeanlæg, virksomheden beskæftigede sig med, men udviklingen har været enorm hos AgriTeknik ApS.

Specielt, hvad angår alternativ energi, har firmaet fulgt udviklingen

”I 2006 blev vi aut. Genvex partner, og derved forhandlingen af det originale Genvex ventilationssystem, som giver det optimale indeklima. Samme år indledte vi også et tæt samarbejde med Vølund, som producerer jordvarmepumper. Vi kan således nu tilbyde totalløsninger til både industri, landmænd og private”, forklarer Karsten Nielsen, der startede firmaet for snart 14 år siden.

Da firmaet startede, var der blot to ansatte, men i dag er medarbejderstaben oppe på omkring 20 ansatte. Og de gør alle meget ud af den rette rådgivning.

”Det er vigtigt for vores kunder, at de kan få den rette service og specielt, at de ikke skal ringe til flere forskellige fagfolk for at sammenstykke deres behov. Hos os er det blot ét nummer, de skal ringe til”, fortsætter indehaveren.

Det sidste år har han nærmest mærket et boom i interessen for alternativ energi, og at det også skyldes den store økonomiske besparelse, er han ikke i tvivl om.

”Kunderne kan spare op til 50 % på Deres varmeregning i forhold til gas eller olieregning. Investeringen i en jordvarmepumpe er nemt hentet hjem indenfor fem år. Desuden kan man får tilskud til både jordvarme og genvex anlæg via renoveringspakken ”, forklarer han videre.

Virksomheden har i øvrigt leveret ni store varmepumper til et nyt wellness-center i Blåvand.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AgriTeknik ApS​

Stenbro Allé 11, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 21 04

E-mail: post@agriteknik.dk 

CVR: 19965392

AgriTeknik ApS
Stenbro Allé 11, 6650 Brørup