FÅ ET GRATIS TILBUD

Strango/Boumatic​

I hele Syddanmark

Det er med glæde vi kan meddele at vi har overtaget Strangko/Boumatic i Sdr. Jylland pr. 01/08 2013. Således at vores service område på malkeafdelingen nu omfatter hele Syd Danmark, Fyn, Langeland og øer i det sydfynske øhav.

Vi vil i den forbindelse gerne byde alle nye kunder velkommen.


Vi ser frem til et godt samarbejde med vores nye kunder, og håber på et langvarigt kundeforhold.

AgriTeknik ApS er et professionelt KØLE-, VVS-, og MALKEFIRMA som har eksisteret siden 1997. Oprindelig var det udelukkende malkeanlæg vi beskæftigede os med, men udviklingen har været enorm, og således kan vi i dag tilbyde totalløsninger inden for malke,- køle,-og varmepumpe anlæg til både industri, landmænd, nybyg og private.


Vi er i dag ca. 20 ansatte som altid vil bestræbe os på at yde den rette service, og rådgivning, der lever op til den progressive moderne mælkeproducents krav.

Vi yder 24 timer´s døgnvagt på alle områder.

På køleafdeling har vi adskillige år´s praktisk erfaring og faglig kompetence, indenfor køleanlæg, og servicere hele Danmark.

Gennem vores autorisation sikrer vi den rigtige service. Vi er ISO 9001 certificeret, og vort engagement i den enkelte kundes ønsker og behov, giver et slutprodukt som lever op til kundens forventninger.

Salg og køb af nye og brugte tanke/silotank.


AgriTeknik VVS afdeling er autoriseret og har specialiseret sig i VVS installationer til landbruget.

Men den stigende udvikling/interesse inden for bl.a. alternativ energi har udvidet VVS afdelingens marked til også at omhandle industrien og private.

Og med vores mange års erfaring sætter vi en stor ære i, at arbejdet altid afleveres med kvaliteten i top.


Ring til Agri-Teknik ApS og få et godt tilbud

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

AgriTeknik ApS​

Stenbro Allé 11, 6650 Brørup

Telefon: 75 38 21 04

E-mail: post@agriteknik.dk 

CVR: 19965392

AgriTeknik ApS
Stenbro Allé 11, 6650 Brørup